Konfirmations fotograf

Konfirmation er en stor dag folk har lagt mange timer i forberedelsen og vil gerne have mange minder med fra dagen. Vi kommer hjem til jer og bruger typisk 30-45minuter med konfirmanden og tager en serie af billeder. Familie og søskende er selvfølgelig velkomne til at være med. I undgår turen til fotografen og de typisk “stive/opstillede” studio billeder.

:: Jeg kommer til jer

:: Flotte naturlige billeder

:: Privat online galleri

:: Professionelt produceret i England

Konfirmations foto galleri

Se hele konfirmations galleriet her…


Se hele konfirmations galleriet her…

konfirmations fotograf priser

Konfirmations fotograf – mere end bare billeder

Som konfirmations fotograf har jeg en god portion fintføling med. Ofte vil konfirmander gerne ligne modellerne på 19 som de ser i bladene, mens forældrene gerne vil have billeder af deres 14 årige “børn”. Det er en fin balance som jeg jo altid gerne vil ramme – det er vigtigt at alle bliver glade for billederne.

Booking

Nogle bestille deres konfirmations fotograf 3 år forud, andre bestiller et par uger inden dagen – det er vigtigt at kontakte mig i god tid for at checke om jeg er ledig til jeres store dag. Jeg fotografere konfirmander på selve dagen men tager også bookinger til dagene inden/efter, specielt for drengene betyder det ikke så meget at finde jakken frem igen, mens pigerne nok bekymrer sig lidt mere om at få håret sat op igen osv.

Hvis i beslutter jer for at booke mig skal jeg bruge disse oplysninger fra jer:

:: Jeres og konfirmandens navn
:: Jeres adresse
:: Kontakt telefon nummer (helst mobil)
:: Kontakt email
:: Konfirmations/foto dato og klokkeslet
:: Adress på hvor billederne skal tages (hvis det ikke er hjemme hos jer)
:: Lidt oplysninger om andre som gerne vil med på billederne, for eksempel familie og venner (det koster ikke ekstra at have familie og venner med på billederne). Det er ikke en endelig liste jeg beder om, blot så jeg har en ide om tid.

Hvor i landet tilbyder jeg konfirmations fotografering

Jeg kommer ud som konfirmations fotograf i Ans, Bjerringbro, Kjellerup, Viborg, silkeborg og Randers egnen. Uden for disse omraader paaregnes koersel.