Fotokursus konfirmation

*** PT LUKKET*** Skal i holde konfirmation i år? Vil i gerne tage nogle super gode billeder selv? Så er de her 10 konfirmations videoer for jer!

Konfirmationer var noget af det første jeg fotograferede ”officielt”, og stadig en favorit. Det er en stor dag for familien, og der er en fin balance at finde mellem konfirmanden der gerne vil gerne ligne de inspirerende online influencers, og mor som bare gerne vil have et super flot naturligt billed af sin søn eller datter.

I de 10 videoer kan i se hvordan jeg fotografere Victoria og Lasse til deres konfirmationer, inklusiv tips om at finde gode stedet til billeder, lys, opstilling og tip til at få søskende med på billederne. Der er også en video med at fotogrefer bord dekorationer, og en liste med ideer til konfirmations billeder inden dagen og på dagen, så i får alle minderne med og kan lave en smuk foto bog eller album bagefter.

Videoerne ligger i en lukket Facebook gruppe, hvor i er velkommen til at stille spørgsmål og kan få feedback på jeres billeder og osv.

Husk, når i vågner dagen efter konfirmationen så er maden spist, gaverne pakket op og gæsterne gået hjem, det eneste i har tilbage er billeder – og dem har i for evigt!

Hvad er inkluderet?

  • Video med fotografering af Victoria, 5 forskellige steder.
  • Video med Lasse, 3 forskellige steder, inklusiv i regnvejr. Hvordan tager man gode billeder hvis det er en håbløs våd dag.
  • Video om at fotograferer detaljerne på bord opstilling.
  • Billed liste med ideer til billeder både inden dagen og på selve dagen, så i får alle minderne med.
  • Adgang til mig i den lukkede Facebook gruppe hvor i kan stille spørgsmål hvis i er i tvivl om noget.
  • Bliv i gruppen hvis i skal holde konfirmation igen om nogle år, i betaler kun en gang!

Det bedst år at være med!

Det er første år jeg prøver at have undervisnings videoer i en lukket Facebook gruppe, så det er helt klart et lille test projekt, og jeg håber i vil være med til at give ideer og feedback så jeg kan se hvordan i bruger materialerne og så jeg kan lave det endnu bedre i fremtiden. Derfor er det total introduktions tilbud i år. I kan blive i gruppen hvis i skal holde konfirmaiton igen om et par år, så det gælder bare om at komme med nu!

Det er iøvrigt også alle bedst at være med i år hvor det kun bliver en håndfuld at medlemmer så kan i alle få meget mere individuelt hjælp til jeres billeder!

 

Hvordan betaler vi?

I kan betale via Paypal, enter med jeres egen Paypal konto eller med almindelig betalings kort. Når i har betalt kan i bede om at blive medlem af gruppen via dette link, og saa faar i adgang til alle materialerne. Det kan tage et par timer inden jeg faar givet tilladelse til adgang.

Udstyr

Jeg går ikke op i udstyr, jeg går op i de endelige billeder. Jeg bruger et DSLR kamera, men i kan bruge jeres mobil. Jeg fortæller ikke om kamera indstillinger og objektiver, men jeg dækker hurtigt de to største forskelle fra DSLR til mobilen som man skal have i tankerne.

 

Lidt om mig

Jeg har vaeret freelance livsstil fotograf i over 12 år, konfirmationer var noget at det alle første jeg fotograferede ”officielt”. Jeg bor i England med min engelske mand og vores to drenge, vi bor i et smukt område i en gammel traditionel landsby og jeg har mit eget studio i en hyggelig lille by ikke langt her fra. Jeg er i Danmark hvert år og fortograferer konfirmationer, men jeg kan jo ikke nå at forotgraferer hele landets konfirmader, så derfor har jeg udviklet dette online konfirmations fotokursus, som jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med.

Du kan følge mig på Facebook her og på Instagram her.

 

Har ud spørsgmål?

Send mig en email dk@dorte.co.uk eller i kan kontakte mig via social media Facebook her og på Instagram her.